25. mai flytter vi inn i nye lokaler på Lund, og det må feires! Det er så gøy å se at lokalet begynner å bli klart, og vi jobber på spreng for å at det skal bli en kjempefin åpningsdag. Til tross for det strålende sommerværet i dag, 01. mai, så har vi brukt dagen på planleggingsmøte og innkjøp til feiringen. Og endelig kan påmeldingen starte! På dagen blir det forskjellige workshops, som passer både for dere som nylig har begynt å danse salsa og for dere som har danset lenge. Det er alltid noe nytt å lære, enten man fokuserer på å få inn trinnene eller jobber mer med detaljene. Gøy blir det uansett, det lover vi! Her kan du se programmet og lese om workshopene og festen.

Vi var mer opptatt av å planlegge enn å ta bilder, men vi fikk i hvert fall dokumentert begivenheten 😀


Relaterte artikler